Model za procjenu stanja sveukupne sigurnosti informacijsko-komunikacijskih sustava

Ispis

31. rujna 2017. - doc. dr. sc. Krešimir Šolić, stručno predavanje

Workshop: Interoperability and Standards in Healthcare

Ispis

workshop2010U Zagrebu je održana od 16. do 17. rujna 2010. radionica pod nazivom 'Interoperability and Standards in Healthcare – European Perspective'. Radionica je organizirana pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi Republike Hrvatske i Ministarstva zdravstva Republike Slovenije. Cilj radionice bio je približiti i bolje implementirati 'e-Health' koncepte i norme radi poboljšanja zdravlja i prevencije bolesti kako u primarnoj tako i bolničkoj zdravstvenoj zaštiti.

Radionica - NORMIZACIJA I CERTIFIKACIJA

Ispis

radionicaOdržana je uspješna radionica "NORMIZACIJA I CERTIFIKACIJA RJEŠENJA U MEDICINSKOJ INFORMATICI – USKLAĐIVANJE S EUROPSKIM TRENDOVIMA" u sklopu projekta EHR-Q-TN u kojemu je HDMI jedan od partnera. Radionica je održana 25. siječnja 2010. godine pred 40 sudionika u prostorijama Škole narodnog zdravlja "Andrija Štampar" u Zagrebu.

Održano stručno predavanje prof.dr.sc. Takabayash

Ispis

Dana 05. rujna 2009. na stručnom sastanku prof.dr.sc. Katsuhiko Takabayashi, dr.med. iz Japana s Chiba University Hosiptal - Department of Medical Informatics održao je stručno predavanje na kojem je iznio japanska medicinsko-informatička iskustva u korištenju najsuvremenije informatičke tehnologije i upoznao sa zbivanjima u području medicinske informatike u Japanu. Sastanak je održan u Školi narodnog zdravlja “Andrija Stampar”, Rockefellerova 4.

HDMI designed by Helix d.d.d.
payday loans