11. Konferencija digitalne medicine "Budućnost je sada"

Ispis
slika 1
U Zagrebu, 13.03.2020. održat će se 11. Konferencija digitalne medicine „Budućnost je sada“ u Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu.
 
Cilj konferencije je okupiti lidere razvojnih procesa iz područja digitalne medicine iz regije i Europe. Na konferenciji će sudjelovati svi sudionici tog procesa kao što su farmaceutske i IT tvrtke, državna i lokalna administracija, liječnici, osiguravatelji, startup tvrtke te male i srednje tvrtke koje se bave zdravstvom.
 
Konferencija će se baviti temama kao što su mjerenje učinaka terapije, e-zdravstvo i implementacija Integriranog zdravstvenog informacijskog sistema u Republici Hrvatskoj, osjetljivim pitanjem dostupnosti i korištenja osobnih podataka naročito na primjeru dijabetesa i raka kao najvećih javnozdravstvenih problema. Također će se osvrnuti i na primjenu nove EU regulative vezano za medicinske proizvode (MDR) i ostalih najnovijih dosega u digitalizaciji te novim tehnologijama koje su primjenjive u medicini.
 
slika 2
 
Konferencija „Budućnost je sada“ održava se 11.put, a do sada je održana u Zagrebu, Pragu, Bratislavi i Beogradu.
 
Više detalja provjerite na službenoj stranici konferencije i u kratkom video pozivu na konferenciju - https://www.youtube.com/watch?v=goWx2OrKLms.
HDMI designed by Helix d.d.d.
payday loans