Model za procjenu stanja sveukupne sigurnosti informacijsko-komunikacijskih sustava

Ispis

31. rujna 2017. - doc. dr. sc. Krešimir Šolić, stručno predavanje

HDMI predavanje - Izazovi u razvoju sustava praćenja epidemioloških parametara o COVID 19 u RH

Ispis
U nastavku godišnje skupštine HDMI, u četvrtak, 4. veljače 2021. s početkom u 14 sati putem ZOOM platforme održano je stručno predavanje.
 
Tema predavanja bila je „Izazovi u razvoju sustava praćenja epidemioloških parametara o COVID 19 u RH“, a predavač je bio doc. dr. sc. Tomislav Benjak dr. med., Pomoćnik ravnatelja za kvalitetu, Hrvatski zavod za javno zdravstvo.

HDMI predavanje - Informacijski sustav Medicinskog fakulteta, prošlost, sadašnjost i budućnost; infrastruktura i servisi

Ispis
U nastavku Godišnje skupštine HDMI, u četvrtak, 26. rujna 2019. u 13 sati u dvorani A Škole narodnog zdravlja Andrije Štampara, Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu (Zagreb, Rockefellerova 4) bit će održano stručno predavanje.
 
Tema predavanja:
„Informacijski sustav Medicinskog fakulteta, prošlost, sadašnjost i budućnost; infrastruktura i servisi“.
 
Predavač:
Pero Hrabač dr.med.,
Voditelj Odsjeka za informatičku djelatnost Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu

Održano stručno predavanje prof.dr.sc. Takabayash

Ispis

Dana 05. rujna 2009. na stručnom sastanku prof.dr.sc. Katsuhiko Takabayashi, dr.med. iz Japana s Chiba University Hosiptal - Department of Medical Informatics održao je stručno predavanje na kojem je iznio japanska medicinsko-informatička iskustva u korištenju najsuvremenije informatičke tehnologije i upoznao sa zbivanjima u području medicinske informatike u Japanu. Sastanak je održan u Školi narodnog zdravlja “Andrija Stampar”, Rockefellerova 4.

HDMI designed by Helix d.d.d.
payday loans