Najava stručnog predavanje „Informatizacija zdravstvenog sustava Hrvatske: stanje i prilike“ u četvrtak 14. prosinca 2023. u 13:00

Ispis

Stručno predavanje „Informatizacija zdravstvenog sustava Hrvatske: stanje i prilike“ održat će se online u četvrtak 14. prosinca 2023. s početkom u 13:00 sati. 

Predavanje će održati Mr. sc. Hrvoje Belani, dipl. ing. el., Načelnik Sektora za implementaciju i unaprjeđenje informacijskih sustava Uprave za e-zdravstvo Ministarstva zdravstva. 

Poveznica za pristup predavanju bit će poslana naknadno.

Model za procjenu stanja sveukupne sigurnosti informacijsko-komunikacijskih sustava

Ispis

31. rujna 2017. - doc. dr. sc. Krešimir Šolić, stručno predavanje

HDMI predavanje - Izazovi u razvoju sustava praćenja epidemioloških parametara o COVID 19 u RH

Ispis
U nastavku godišnje skupštine HDMI, u četvrtak, 4. veljače 2021. s početkom u 14 sati putem ZOOM platforme održano je stručno predavanje.
 
Tema predavanja bila je „Izazovi u razvoju sustava praćenja epidemioloških parametara o COVID 19 u RH“, a predavač je bio doc. dr. sc. Tomislav Benjak dr. med., Pomoćnik ravnatelja za kvalitetu, Hrvatski zavod za javno zdravstvo.

Održano stručno predavanje prof.dr.sc. Takabayash

Ispis

Dana 05. rujna 2009. na stručnom sastanku prof.dr.sc. Katsuhiko Takabayashi, dr.med. iz Japana s Chiba University Hosiptal - Department of Medical Informatics održao je stručno predavanje na kojem je iznio japanska medicinsko-informatička iskustva u korištenju najsuvremenije informatičke tehnologije i upoznao sa zbivanjima u području medicinske informatike u Japanu. Sastanak je održan u Školi narodnog zdravlja “Andrija Stampar”, Rockefellerova 4.

HDMI designed by Helix d.d.d.
payday loans